Συμμετοχή της Μάρπησσας Πάρου στο «Let΄s Do it Greece 2018»!

19 Απριλίου 2018 18:52

Η Μάρπησσα και πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας δηλώνει «παρών» στη μεγαλύτερη εθελοντική ταυτόχρονη πανελλαδική δράση «Let΄s Do it Greece 2018» και για μια ακόμη χρονιά, θα συμμετάσχει στην πανελλήνια εκστρατεία έμπρακτης αγάπης προς το περιβάλλον η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα υπάρξουν δύο ομάδες δράσης. Η μία θα ξεκινήσει από την παραλία του Δρυού και η άλλη από το Πίσω Λιβάδι. Ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. Η δράση θα περιλαμβάνει τον καθαρισμό της ακτογραμμής Πίσω Λιβάδι – Δρυός.
Ας είμαστε όλοι παρόντες την 29η Απριλίου ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, την ημέρα κατά την οποία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας χιλιάδες εθελοντές θα διατρανώσουν το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για ένα πιο καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos