Το Πάσχα στην Πάρο «ταξίδεψε» παντού στην Ελλάδα! Η μεγαλύτερη διαφήμιση του νησιού που έγινε ποτέ…

19 Απριλίου 2018 21:39

Το υπέροχο και μοναδικό Πάσχα στην Πάρο, η συγκινητική του Μεγαλοβδομαδιάτικη ατμόσφαιρα, η Ανάσταση, τα γλέντια και τα παραδοσιακά έθιμά του, «ταξίδεψαν» μέσα από ζωντανές εικόνες που κατέγραψε το psts.gr, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κατά τις γιορτινές ημέρες.

Δώδεκα από τα δεκατέσσερα περίπου συνολικά, αναρτημένα άρθρα και βίντεο του psts.gr από τις πασχαλινές ημέρες στο νησί, προβλήθηκαν από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας αποσπώντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και τεράστια απήχηση σε κάθε γωνιά της χώρας!

 



Μεγάλοι επίσης τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας όπως ο ΑΝΤ1 και το STAR CHANELL έκαναν την πασχαλινή Πάρο θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και σε δημοφιλείς εκπομπές τους, μεταφέροντας το «άρωμα» των ημερών από το νησί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Με δεδομένη την έγκυρη και αξιόπιστη υπογραφή του psts.gr, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας αξιοποίησαν ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης τη δουλειά μας, και όλοι εμείς στο psts.gr, δεν αισθανόμαστε μόνο περήφανοι αλλά και εξαιρετικά ευτυχείς που η Πάρος διαφημίστηκε όπως της αξίζει άλλωστε, σε ένα τόσο μεγάλο κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων!



Σε όλο αυτό το τεράστιο κοινό, κατά τις ημέρες του Πάσχα, δόθηκε η ευκαιρία να μεταφερθεί νοερά στο νησί και να δει άμεσα και ζωντανά εικόνες της ομορφιάς και την παράδοσής του κάνοντάς μας διπλά περήφανους! Τόσο γιατί εμείς ήμασταν αυτοί που το πραγματοποιήσαμε και νιώθουμε ηθικά επιβραβευμένοι, όσο και γιατί ο σπουδαίος, ωστόσο μικρός τόπος μας, «ακούστηκε» παντού και εκατομμύρια μάτια θαύμασαν το παραδοσιακό χρώμα του και τις μοναδικές στιγμές του πλούσιου σύγχρονου πολιτισμού του!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους επισκέπτες – αναγνώστες μας που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε να προβάλλουμε με κάθε ευκαιρία το υπέροχο νησί μας!



Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά άρθρα μας που πρόβαλαν την Πάρο μέσα από το psts.gr:

01) Μ. Παρασκευή 6/4/2018 στα Μάρμαρα Πάρου: Εκεί όπου οι συγκινητικές Αναπαραστάσεις σκηνών του Θείου Δράματος έχουν μοναδικό χρώμα… (Βίντεο)

02) Αναστάσιμος «βραστός προβυζαστός» Πάρου: Μια λαμπριάτικη παραδοσιακή μαγειρική ιστορία…

03) Κατανυκτική Μ. Τετάρτη στον Ι.Ν. Παντάνασσας στη Νάουσα Πάρου 

04) Δέος και συγκίνηση στο στολισμό του Επιταφίου στη Νάουσα Πάρου. Το θρηνητικό μοιρολόι της Παναγιάς… (Βίντεο)

05) Μ. Παρασκευή: Κορύφωση του θρησκευτικού συναισθήματος στη Σταύρωση στο βουνό στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου Λαγκάδας Πάρου (Βίντεο)

06) Συνεστίαση της Μ. Παρασκευής στον Πρόδρομο Πάρου με παραδοσιακή ρεβυθάδα

07) Αναπαραστάσεις σκηνών του Θείου Δράματος στη Μάρπησσα Πάρου (Φωτό)

08) «Ω γλυκύ μου έαρ» στην Αγκαιριά της Πάρου (Βίντεο)

09) Ηχηρότατο Χριστός Ανέστη από την Αγκαιριά, τις Λεύκες και τον Πρόδρομο Πάρου!... «Κάηκε» το νησί! (Βίντεο)

10) Πάρος: Τρικούβερτο «επικό» γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας! (Βίντεο)

11) Νάουσα Πάρου: Οι μπουρλοτιέρηδες «χτύπησαν» ξανά πασχαλιάτικα! (Βίντεο)

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos