«Όπως παλιά» - Ένα νέο παραδοσιακό καφενείο – «όνειρο» με άρωμα αυθεντικής Πάρου…

04 Μαϊος 2018 19:43

Το όνομα του νέου παραδοσιακού καφενείου που πρόσφατα άνοιξε στον Κάτω Γιαλό της Παροικίας (παραλία Ζωοδόχου Πηγής) τα λέει όλα και προσφέρει ακόμη περισσότερα!

Ονομάζεται «Όπως παλιά» και μια επίσκεψη σε αυτό είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι γνωριμίας με την παλιά Πάρο και τις αυθεντικές γεύσεις των παραδοσιακών εδεσμάτων και των τοπικών ποτών του νησιού!

Με ρετρό ωστόσο ανεπιτήδευτη διακόσμηση, προσεγμένη ως προς το νοσταλγικό της στιλ αλλά πάνω απ΄όλα, με γνήσιες πινελιές παραδοσιακού ύφους από αντικείμενα του παρελθόντος, θυμίζει καφενείο μιας άλλης πιο αυθεντικής εποχής!





Εκτός από τα τοπικά ποτά και μεζεδάκια, στο «Όπως παλιά» μπορείτε να απολαύσετε και ολόφρεσκο πιάτο ημέρας μαγειρεμένο με τα καλύτερα υλικά.

Πρόκειται για ένα καφενείο – «όνειρο» που ένα από τα πιο δυνατά σημεία του είναι το φιλόξενο, οικογενειακό του περιβάλλον.

Το «Όπως παλιά» σας περιμένει τώρα στην Πάρο, για μια απολαυστική εμπειρία γευστικής ποιότητας μέσα σε έναν καταπληκτικό χώρο «βγαλμένο» από την παριανή παράδοση που προσφέρει φιλικά όλες τις ντόπιες νοστιμιές του νησιού! Πραγματικά υπέροχο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos