Δυσάρεστες εικόνες για τον πολιτισμό μας στον ποταμό της Νάουσας Πάρου

27 Μαϊος 2018 14:35

Το θέαμα που παρουσιάζει ο ποταμός της Νάουσας, τόσο επί του οδοστρώματος όσο και επί του χώρου στάθμευσης των οχημάτων, αποτελεί πρόκληση για τον πολιτισμό μας...

Σκουπίδια κάθε είδους, αντί να εναποτίθενται στους κάδους απορριμμάτων, ρίχνονται ανενδοίαστα στο δρόμο δημιουργώντας μια αλγεινή εικόνα στην είσοδο του πιο κοσμοπολίτικου και φημισμένου οικισμού του νησιού δηλαδή της Νάουσας.

Η ατέλειωτη "υπαίθρια" χωματερή μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν και ενώ το νησί ήδη είναι γεμάτο από κόσμο ενόψει της αργίας του Αγ. Πνεύματος, θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για να λάβει τέλος αυτή η κατάσταση που αμαυρώνει τον τόπο και προκαλεί άσχημες εντυπώσεις στην είσοδο της Νάουσας.

Η καθαριότητα και η τάξη του χώρου θα πρέπει να αποτελεί πρώτιστο μέλημα καθώς είναι προϋπόθεση πολιτισμού και σεβασμού απέναντι στους χιλιάδες επισκέπτες του πιο γραφικού και διάσημου οικισμού της Πάρου...

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos