Ρεκόρ αφίξεων στο λιμάνι της Πάρου το Μάιο μήνα!

27 Μαϊος 2018 20:02

Η αίσθηση ότι η κίνηση στην Πάρο κατά το Μάιο μήνα του 2018 ήταν κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με προηγούμενα έτη επιβεβαιώνεται περίτρανα!

Οι αφιχθέντες στο λιμάνι της Πάρου κατά τον τελευταίο ανοιξιάτικο μήνα, αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ και είναι καθώς φαίνεται οι περισσότεροι που αποβιβάστηκαν στο νησί κατά τον ίδιο μήνα εδώ και περίπου μια εικοσαετία!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι πολυπληθείς εκδρομείς του Μαίου φαίνεται να προτίμησαν την Πάρο για τις εξορμήσεις τους εκτοξεύοντας τις επισκέψεις στο νησί σε επίπεδα σχεδόν πρωτοφανή αν τα συγκρίνουμε με τα παρελθόντα έτη της οικονομικής κρίσης.

Η αυξημένη κίνηση στο λιμάνι, η παρουσία του κόσμου σε ολόκληρο σχεδόν το νησί και στα καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα για τη θερινή σεζόν, αποτελεί κοινή αίσθηση ότι το νησί κατά το μήνα Μάιο δέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες. Κάτι που φυσικά αποτελεί προίμιο για μια καλή τουριστική σεζόν η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις θα ξεπεράσει σε αφίξεις τουριστών όλα τα προηγούμενα έτη!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos