Με Golden Visa Τούρκοι και πολίτες ξένων χωρών "πατούν" πόδι στα Ελληνικά νησιά....Τι συμβαίνει με την Πάρο;

30 Μαϊος 2018 17:44

Το επενδυτικό πρόγραμμα Golden Visa που βρίσκεται σε ισχύ από το 2014 έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολίτες τρίτων χωρών να αποκτούν 5ετή άδεια εισόδου και παραμονής στην Ελλάδα και κατ΄επέκταση στην Ευρώπη, μέσω της αγοράς ακινήτων αξίας 250.00 ευρώ εντός Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής 4.193 πολίτες τρίτων χωρών έχουν αποκτήσει ελληνικά ακίνητα στην Ελλάδα και άδεια παραμονής στη χώρα. Η πολυπληθέστερη ομάδα βάσει εθνικότητας με Golden Visa στη χώρα μας είναι οι Κινέζοι, ακολουθούν οι Ρώσοι και έπονται οι Τούρκοι.

Πανάκριβες μεζονέτες, εντυπωσιακές βίλες και πολυτελή διαμερίσματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική αλλά και σε δημοφιλή νησιά περνούν στα χέρια ξένων ιδιοκτητών με τους Τούρκους να έχουν μέχρι στιγμής επενδύσει 12.250.000 ευρώ για αγορές ακινήτων στην Ελλάδα!

Οι φημισμένοι διεθνώς μικροί παράδεισοι του Αιγαίου Μύκονος και Σαντορίνη, βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων πολιτών που θέλουν να λάβουν Golden Visa ενώ απ΄ότι ακούγεται και η Πάρος έχει μπει στο "παιχνίδι" αγοράς ακινήτων με σκοπό την απόκτηση Golden Visa. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα έχει από τις φθηνότερες στην Ευρώπη "χρυσές βίζες" και αποτελεί και γι΄ αυτό το λόγο, ελκυστικό πεδίο επένδυσης και κατ΄επέκταση "αγοράς" άδειας παραμονής στη χώρα μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos