H κιβωτός του κόσμου σε Πάρο και Αντίπαρο

30 Μαϊος 2018 23:26

Την ευτυχία πάντοτε μες στη ζωή, θα σου χαρίσουν μικρές καλές στιγμές μας....αλήθεια αξίζει σε αυτή τη ζωή να αγαπάς και να σ΄ αγαπάνε, να εκτιμάς την κάθε στιγμή...."

Τα πλημμυρισμένα από φιλοξενία και αγάπη νησιά μας, η Πάρος και η Αντίπαρος, είναι και πάλι έτοιμα να υποδεχθούν την Κιβωτό του Κόσμου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι και πάλι τόσο όμορφο για τις Νεανικές Συντροφιές του Ι. Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής.
Το "μικρό καράβι της αγάπης", ναυλωμένο με την αγάπη όλων σας, και με την μοναδική συνεργασία - προσφορά για άλλη μία χρονιά με την HELLENIC SEAWAYS και με το Ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟΝ, θα συναντήσει για τρίτη συνεχή χρονιά, την "Κιβωτό του Κόσμου" και για μία εβδομάδα θα πλέουν και πάλι πλάι πλάι σε ένα γαλήνιο ταξίδι αγάπης.
Μόνο που χάρη στη δική σας αγάπη, (η οποία αποτυπώθηκε περίτρανα και με τη δύναμη που μας δώσατε το Πάσχα όπου αγκαλιάσατε με μεγάλη ανταπόκριση τη δράση μας με τις πασχαλινές λαμπάδες), το φετινό καλοκαίρι, δεν θα φιλοξενήσουμε μόνο μία φορά τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά δύο !!!

Έτσι λοιπόν, από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου 2018, αλλά και από τις 2 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018, στα όμορφα νησιά μας, θα φιλοξενηθούν συνολικά 80 !!! παιδιά μαζί με τους παιδαγωγούς τους, από την "Κιβωτό του Κόσμου".

Είμαστε σίγουροι ότι με την προσφορά όλων σας, θα εξασφαλίσουμε και ό,τι άλλο απαιτείται, από τα γεύματα των παιδιών, τη μεταφορά τους, τις δραστηριότητές τους, τα δωράκια και τις πολλές εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουμε, ώστε και τη φετινή χρονιά, τα παιδιά να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα νησιά μας.
Κάθε προσφορά είναι δεκτή όπως και κάθε πρότασή σας ευπρόσδεκτη, ώστε να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα των παιδιών αυτές τις ημέρες.

Και χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για άλλη μία φορά, ο π. Αντώνιος και οι υπεύθυνοι της Κιβωτού του Κόσμου, .......το παραμύθι μας είναι έτοιμο να αρχίσει και πάλι........για να κρατήσουμε για άλλη μία φορά την υπόσχεση που δώσαμε στα γλυκά αυτά παιδιά, ότι....."...θα βρεθούμε ξανά..." !!!

......"γιατί η Κιβωτός στην καταιγίδα, είναι αυτή που μας χαρίζει ελπίδα...." !!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos