Πάρος: Πάρκινγκ το πεζοδρόμιο του Αγ. Νικολάου στην Παροικία...

14 Ιουλίου 2018 19:14

Η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή του πεζοδρομίου του Αγ. Νικολάου κοντά στο λιμάνι της Παροικίας είναι βαθιά απογοητευτική έως ντροπιαστική για τον οδηγικό πολιτισμό μας.

Αμέτρητα δίκυκλα, μεταξύ των οποίων και γουρούνες, παρκάρουν κάθε βράδυ γύρω από την εκκλησία φράζοντας έτσι το πεζοδρόμιο και κάνοντας την διάβαση σε αυτό απαγορευτική για τους πεζούς.

Φαίνεται πως κάποιοι ασυνείδητοι για την ευκολία τους, αφήνουν όπου βρουν τα δίτροχά τους αδιαφορώντας για το πρόβλημα που προκαλούν στην ομαλή διέλευση επί του πεζοδρομίου.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο το οποίο γειτνιάζει με το λιμάνι της Πάρου, αποτελεί χώρο διέλευσης πολύ μεγάλου αριθμού τουριστών καθημερινά οι οποίοι φορτωμένοι συνήθως με αποσκευές παρεμποδίζονται να περάσουν από την περιοχή, η οποία εκτός από πολυσύχναστη, αποτελεί και ένα είδος "βιτρίνας" του νησιού καθώς είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι από λιμένος επισκέπτες του.

Το κομφούζιο που προκαλείται δεν δυσκολεύει μόνο διερχόμενους παριανούς και τουρίστες αλλά και άτομα με ειδικές ανάγκες και κυρίως με κινητικά προβλήματα, περιπτώσεις για τις οποίες η πρόσβαση στο πεζοδρόμιο καθίσταται εντελώς αδύνατη.



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos