H στιγμή της πρόσκρουσης σκάφους στην Αλυκή της Πάρου (Βίντεο)

14 Ιουλίου 2018 21:13

Ναυτικό ατύχημα προκλήθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής όταν τουριστικό σκάφος με δύο Έλληνες επιβαίνοντες, κατόπιν επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πλοιάριο ονόματι "ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ" στο οποίος ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.


Άμεσα στον τόπο του συμβάντος έφθασαν το αλιευτικό σκάφος Ρεγγίνα και το φουσκωτό της σχολής κατάδυσης των οποίων η συνδρομή ήταν καταλυτική ώστε να μην βουλιάξει το «Κυραντίνα»
Στη συνέχεια με την  συνδρομή των Λιμενικών Αρχών, τα δύο σκάφη που ενεπλάκησαν στο ατύχημα προσδέθηκαν με ασφάλεια στις λιμενικές εγκαταστάσεις του αλιευτικού καταφυγίου της Αλυκής ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους τους. Στο εμβολισμένο σκάφος "ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ" παρατηρήθηκαν υλικές φθορές και εισροή υδάτων η οποία περιορίστηκε χάρη στην επέμβαση του Λιμενικού.


Σημειώνεται ότι εξαιτίας της μεγάλης κίνησης που παρατηρείται την εποχή αυτή στις εγκαταστάσεις των αλιευτικών καταφυγίων, συνιστάται αυξημένη προσοχή στην πλοήγηση των σκαφών ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα. Ευτυχώς από το ατυχές συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο ζημιές στα σκάφη που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos