Σημαντικό έργο αναβάθμισης του αεροδρομίου Πάρου λόγω της ραγδαίας αύξησης της κίνησής του...

04 Οκτωβρίου 2018 15:28

Από το καλοκαίρι του 2016 οπότε και εγκαινιάστηκε το νέο αεροδρόμιο της Πάρου μέχρι σήμερα, έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση της κίνησής του, γεγονός που έχει επιφέρει φαινόμενα κορεσμού στους υπάρχοντες χώρους του αεροσταθμού (Τέρμιναλ) οι οποίοι κρίνονται ανεπαρκείς.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το ypodomes.com προχωρά με ταχείς ρυθμούς το θέμα της ωρίμανσης του έργου για την επέκταση του αεροσταθμού το οποίο αποτελεί τη Β΄φάση των έργων αναβάθμισής του. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης από την εταιρεία PAROS PHOS DEVELOPMENT για το έργο «Νέος αεροσταθμός, πυροσβεστικός σταθμός, φυλάκιο ασφαλείας, περιβάλλων χώρος και εσωτερικό οδικό δίκτυο στο Αεροδρόμιο Πάρου».

Στόχος του έργου είναι ο πολλαπλασιασμός της ωφέλιμης επιφάνειας του αεροσταθμού από 1.200 τετραγωνικά μέτρα που είναι σήμερα σε 6.000 τ.μ. για το σκοπό της εξυπηρέτησης της επιβατικής κίνησής του που όπως προαναφέρθηκε παρουσιάζει ραγδαίους ρυθμούς αύξησης από το 2016 μέχρι σήμερα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos