Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

15 Οκτωβρίου 2018 22:41

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου, κα Μαργαρίτα Μπουραντά, και τον πρόεδρο της διοικούσης επιτροπής του Κ.Υ.Πάρου, κον Σπύρο Λάβδα,για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, για την αποστολή ιατρού καρδιολόγου στο ΚΥ Πάρου -λόγω κενής θέσης αντίστοιχης ειδικότητας- προκειμένου να υλοποιηθεί η πιστοποίηση των Δελτίων Υγείας των μαθητών-αθλητών Πάρου και Αντιπάρου.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Κ.Υ.Πάρου, το Περιφερειακό Ιατρείο Αντιπάρου, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, για τα καρδιογραφήματα που έκαναν στα παιδιά διευκολύνοντας έτσι τον καρδιολόγο.

Τέλος θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τον Ιατρό Καρδιολόγο, κο Βασίλη Χαντζηγεωργίου, που με πολλή αγάπη και υπομονή εξέτασε 200 παιδιά στην Πάρο και 70 στην Αντίπαρο το τριήμερο από 12-13 και 14-10-18.

Με την ευαισθησία σας αυτή, συμβάλλετε σημαντικά στην προσπάθεια όλων μας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο χώρο της υγείας στα νησιά μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos