Ξεκινάει και πάλι η λειτουργία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος

16 Οκτωβρίου 2018 14:24

Με την χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας της Εκατονταπυλιανής, ξεκινάει και πάλι η λειτουργία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος.

Στην Σχολή μπορούν να φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες από την Πέμπτη Δημοτικού και άνω.

Η Σχολή είναι επταετούς φοιτήσεως και όσοι ολοκληρώνουν επιτυχώς τον κύκλο των μαθημάτων θα εξετάζονται ενώπιον επιτροπής για την λήψη του πτυχίου τους. Εγγραφές και πληροφορίες για την σχολή γίνονται καθημερινά στην Γραμματεία του Ι.Προσκυνήματος (2284021243) αλλά και στον Διευθυντή της Σχολής π. Εμμανουήλ Φωκιανό στον Ι.Ν.Ζωοδόχου Πηγής Παροικιάς (2284021203). Επίσης παράλληλα με την Σχολή λειτουργεί και η Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής που απαρτίζεται από μαθητές και αποφοίτους της Σχολής η οποία συμμετέχει σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις.

Καλούμε όλους εσάς που αγαπάτε την εθνική μουσική μας Παράδοση, να πυκνώσετε το μαθητικό δυναμικό της Σχολής μας, συμβάλλοντας στην ανανέωση των στελεχών των Ενοριών μας και στην ανάπτυξη της τέχνης του Ιερού Δαμασκηνού.
Ο Αγιασμός και η επίσημη έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 21-10-2018 και ώρα 19.30 στην Αίθουσα Τελετών του Ι.Προσκυνήματος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos