Μύρισε Χριστούγεννα στην Πάρο! Σε ρυθμό εορταστικών στολισμών και εκδηλώσεων το νησί...

22 Νοεμβρίου 2018 18:12

Ένας μήνας και κάτι μας χωρίζει από τις πιο λαμπερές γιορτές του έτους, τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς!


Σε ρυθμό γιορταστικής αναμονής, κινείται και το νησί της Πάρου τις τελευταίες ημέρες, με το «ποδαρικό» της λάμψης που επιβάλλουν οι Άγιες Ημέρες να γίνεται με τη φωταγώγηση του παραδοσιακού ανεμόμυλου στο λιμάνι του νησιού η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου!

Η φωταγώγηση του πιο εμβληματικού κτηρίου της Πάρου στο πιο περίοπτο σημείο υποδοχής των από λιμένος επισκεπτών του, ορατού επίσης από τα πλοία που προσεγγίζουν το νησί, αποτυπώνει εύγλωττα, την πιο θερμή εικόνα καλωσορίσματος σηματοδοτώντας το γεγονός ότι η Πάρος ετοιμάζεται να ζήσει τη χαρά των ημερών «φορώντας» τα γιορτινά της!

Την Τετάρτη επίσης ολοκληρώθηκαν και οι αλλεπάλληλες συναντήσεις της ΚΔΕΠΑΠ με Συλλόγους, φορείς και σχολεία του νησιού στο πλαίσιο των οποίων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και οι στολισμοί που θα γίνουν εν όψει των γιορτών. Καινούριες εκπλήξεις περιμένουν φέτος μικρούς και μεγάλους παριανούς αλλά και φίλους, επισκέπτες της Πάρου που θα βρεθούν στο νησί κατά τις Άγιες Ημέρες!

Εκδηλώσεις και στολισμοί θα δώσουν χαρά και την αίσθηση ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στην ήρεμη Πάρο του χειμώνα, είναι γιορτές αγάπης, θαλπωρής και ζεστασιάς που συσφίγγουν τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και δίνουν την ευκαιρία διασκέδασης σε όλους! Μύρισε Χριστούγεννα λοιπόν στο νησί και έπονται τα καλύτερα...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos