Καιρός: Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα

06 Απριλίου 2019 13:03

Μέχρι πότε αναμένεται να κρατήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα


Καιρός: Οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά και οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει έντονα προβλήματα τόσο στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες όσο και δίκτυο ηλεκτροδότησης, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Κρήτη όπου έχουν σημειωθεί πλημμύρες και κατολισθήσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται από χθες σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας έως το βράδυ της Κυριακής 07/04, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το meteo.gr. Οι Ισχυρές βροχοπτώσεις ξεκίνησαν από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 05/04 έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 06/04 στα κεντρικά και νότια.

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου 06/04 αναμένονται βροχοπτώσεις στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, οι οποίες στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο θα είναι ισχυρότερες, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Σημειώνεται ότι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά. Ιδιαίτερα στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos