Διεύρυνση συντονιστικού συλλόγων εργαζομένων Πάρου - Αντιπάρου

06 Απριλίου 2019 15:49

Με όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Πάρου, τη μετατροπή του νησιού μας σε ένα τόπο κατοικίας με αειφόρο ανάπτυξη και με αφορμή την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα ως πολίτες της Πάρου λόγω της υπολειτουργίας των κρατικών φορέων, επαναλειτουργεί το ΣΥ.Σ.Ε.ΠΑ.


Το Συντονιστικό Συλλόγων Εργαζομένων Πάρου Αντιπάρου είναι μια ομάδα συντονισμού και αλληλεγγύης μεταξύ των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών φορέων Εργαζομένων της Πάρου και της Αντιπάρου. Ο προσανατολισμός του είναι ουμανιστικός αλλά παράλληλα τοποθετεί την κοινωνία των ανθρώπων σε ένα οικολογικό σύνολο που αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ανθρώπου σε αρμονία με τη φύση.

Στόχος του είναι να καταδεικνύει την αδικία προς όποια κατεύθυνση και αν συντελείται, είτε αυτή αφορά αδικία από άνθρωπο σε άνθρωπο, είτε από άνθρωπο σε οποιοδήποτε κομμάτι της φύσης και να διεκδικεί το δίκαιο με νόμιμα και ειρηνικά μέσα. Το ΣΥ.Σ.Ε.Π.Α. είναι κομματικά ανεξάρτητο και αποτελείται από τους παρακάτω συλλόγους:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΠΑΡΟΥ
ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos