Ιερές Ακολουθίες στην Ι.Μ. Λογγοβάρδας σε ανάμνηση του θαύματος της διάσωσης 125 νέων της Πάρου

22 Ιουλίου 2019 14:10

Η ημερομηνία 23 Ιουλίου φέρνει στη μνήμη κάθε παριανού το θαύμα της Λογγοβάρδας όπου η Παναγία μας το 1944 χάρισε τη ζωή σε 125 μελλοθάνατους νέους της Πάρου εξ΄αφορμής αντιποίνων των τότε Κατακτητών.


Γι΄αυτό:

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 προσκαλούνται όλοι οι άνδρες του νησιού να συναχθούν στην Ιερά Μονή Λογγοβάρδας για να θυμηθούμε το θαυμαστό αυτό γεγονός, στο χώρο που έγινε, και να δοξάσουμε την Παναγία μητέρα του Κυρίου μας. Της Ιεράς Συνάξεως θα προϊσταται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος. Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Tη Δευτέρα το απόγευμα 22 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και παννυχίδα κατά το τυπικό των κολλυβάδων.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 6:00 π.μ. τα επίλοιπα του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Εν συνεχεία θα παρατεθεί στους προσκυνητές η παραδοσιακή εόρτιος τράπεζα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos