Κινηματογραφικό Studio το πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμαρών! Γυρίσματα ξένης ταινίας στην Πάρο...

23 Ιουλίου 2019 12:05

Τις ομορφιές της Πάρου επέλεξαν για σκηνικό οι συντελεστές ταινίας γερμανικής παραγωγής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα τοπία του νησιού να "ταξιδέψουν" εκτός ελληνικών συνόρων.


Σε πλήρες Studio της ταινίας μετατράπηκε το πρώην Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γυρίσματα γίνονται αυτή την εποχή στην Παροικία, στην Νάουσα, στις Λεύκες και σε άλλα σημεία του νησιού.

Η γερμανική παραγωγή διάλεξε το νησί ως κινηματογραφικό φόντο διόλου τυχαία και μάλιστα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού όπου τα φυσικά τοπία του νησιού αποκαλύπτουν τη σαγηνευτική ομορφιά τους. Ήλιος, θάλασσα, κατάλευκα σοκάκια και άλλες γραφικές ομορφιές της Πάρου, θα αποτυπωθούν στον κινηματογραφικό πανί και θα μαγνητίσουν το ξένο κοινό όταν η ταινία προβληθεί!

Τεράστια ασφαλώς διαφήμιση για το νησί θα αποτελέσει η ταινία στους εκτός Ελλάδας σινεφίλ που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το story που θα εκτυλίσσσεται με φόντο μαγευτικά σημεία της Πάρου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos