Μας κατατάξατε στην κορυφή της ενημέρωσης, σας το ανταποδίδουμε με δωρεάν προσκλήσεις για σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πάρο…

03 Αυγούστου 2019 13:27

Η θέση της κορυφής στην ενημέρωση την οποία μας χαρίσατε όλοι εσείς οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες – αναγνώστες μας, μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη δέσμευσης απέναντί σας ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ανταποδίδουμε έμπρακτα την ανταπόκριση που εισπράττουμε από το αναγνωστικό κοινό της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας psts.gr, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν μερικές από τις καλύτερες εκδηλώσεις πολιτισμού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Αύγουστο στο νησί της Πάρου.

Η πρώτη αφορά τη μουσική παράσταση «Guitar Galaxy» με τον διεθνούς φήμης βραβευμένο κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη που θα μας αποκαλύψει τον δικό του μουσικό γαλαξία μέσα από τα μαγικά ηχοχρώματα της κλασικής κιθάρας. Η παράσταση θα δοθεί στις 5 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών.Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις εδώ

Δωρεάν προσκλήσεις θα δοθούν και για την παράσταση «300 χρόνια Όπερα Hommage Lyrique» στην οποία θα ερμηνευτούν από κορυφαίους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιλεγμένα αποσπάσματα μουσικών αριστουργημάτων από μεγάλες μουσικές συνθέσεις όπερας και οπερέτας, διατρέχοντας μια περίοδο τριών αιώνων ακμής του λυρικού θεάτρου. Η παράσταση – αφιέρωμα θα δοθεί στις 9 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών.

Μην χάστε τις παραπάνω υπέροχες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο!
Κάντε κλικ και κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις που εξασφάλισε για σας το psts.gr!

Μείνετε on line έπεται και συνέχεια ….

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos