«300 χρόνια Όπερα Hommage Lyrique» : Μια παράσταση – αφιέρωμα στις κορυφαίες στιγμές του λυρικού θεάτρου πραγματοποιείται στις Λεύκες Πάρου!

30 Ιουλίου 2019 17:46

Το φιλόμουσο κοινό της Πάρου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επιλεγμένα αποσπάσματα από κορυφαία έργα όπερας και οπερέτας σε μια εξαιρετική παράσταση – αφιέρωμα με τίτλο «300 χρόνια Όπερα» που θα παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:00.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής όπως η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη και ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης με τη συνοδεία πιάνου από τον Πάνο Λουμάκη, θα ερμηνεύσουν διαχρονικά αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικοθεατρικής τέχνης διατρέχοντας μια περίοδο τριών αιώνων ακμής της όπερας και της οπερέτας.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από μεγάλες μουσικές συνθέσεις ιδιοφυών μουσουργών όπως ο Mozart, o Vivaldi, o Hendel, o Verdi, o Offenbach, o Bizet, o Charpentier, o Rossini και ο Σακελλαρίδης. Μουσουργοί, οι οποίοι εξέλιξαν διαχρονικά το είδος και μας χάρισαν ανεπανάληπτα διαμάντια της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας που παραμένουν αθάνατα.

Κερδίστε προσκλήσεις πατώντας εδώ

Είναι πραγματικά τιμή για την Πάρο η φιλοξενία μιας τέτοιας σπουδαίας παράστασης η οποία φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή το κοινό με την όπερα και την οπερέτα, δύο καλλιτεχνικά είδη που αποτελούν αναμφίβολα μεγαλειώδη επιτεύγματα του δυτικού πολιτισμού. Η «ποίηση των ήχων» όπως έχει ονομαστεί διαφορετικά η Όπερα, με σταθμό την Πάρο, υπόσχεται μια μαγευτική βραδιά κάτω από τα αστέρια στις Λεύκες στις 9 Αυγούστου!

Εισιτήρια 10 € Προπώληση - 13€ στην Είσοδο




 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos