Πάρος: Αυτό είναι το παραδοσιακό Καϊκι που θα λάμψει την Κυριακή στην Παροικία!

14 Δεκεμβρίου 2019 22:13

test1

test2

test2

Τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας φωταγωγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, σκορπώντας ομορφιά και αποπνέοντας πνεύμα Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα της Πάρου!

Μια λαμπερή «γόησσα» θα είναι εφεξής η Παροικία βάζοντας πια σε Christmas mood κατοίκους και επισκέπτες, καθώς λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

Σε κλίμα γιορτινό θα «ντυθεί» αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και η πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, καλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Εκτός από τις μελωδίες και τις χορευτικές παραστάσεις στο πνεύμα Άγιων Ημερών, τον Αη – Βασίλη με τα δώρα του και τους πάγκους με τα περίφημα καλούδια των συλλόγων, όσοι βρεθούν αύριο το απόγευμα στην κεντρικότερη πλατεία της Παροικίας, θα βιώσουν τη μαγευτική στιγμή της φωταγώγησης του εντυπωσιακού παραδοσιακού Καϊκιού που θα σηματοδοτεί εφεξής το ονειρεμένο σκηνικό της Χριστουγεννιάτικης Παροικίας!

Στιγμές παραμυθένιας μαγείας και διασκέδασης γεμάτες από Christmas spirit περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα του νησιού, με γενναίες επιπλέον «δόσεις» παραδοσιακού χρώματος!
Το επιβλητικό, πραγματικό σκαρί που κάποτε όργωνε τις θάλασσες, κοσμεί τώρα σαν στολίδι την πλατεία, συμβολίζοντας την ναυτική ζωή και παράδοση της Πάρου.

Όταν φωταγωγηθεί, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos