Πάρος: Πάγκοι με καλούδια θα ζεστάνουν τις καρδιές στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Παροικίας!

15 Δεκεμβρίου 2019 13:04

test1

test2

test2

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που περιμένουν τον κόσμο που θα επισκεφθεί το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία για να ζήσει την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, θα είναι και πάγκοι των Συλλόγων της Πάρου!


Πάνω τους θα υπάρχουν λογής – λογής καλούδια, από παραδοσιακά και ιδιαίτερα, χαρακτηριστικά της κληρονομημένης γαστρονομικής κουλτούρας του νησιού, έως και πιο δημοφιλή και αρεστά, σήμα κατατεθέν της σύγχρονης διατροφικής καθημερινότητας της Πάρου!
Είτε είστε λάτρης της παράδοσης, είτε προτιμάτε τις σημερινές γεύσεις, μην παραλείψετε να περιηγηθείτε τους ξεχωριστούς πάγκους των Συλλόγων των οποίων τα προϊόντα έχουν φτιαχτεί με μεράκι, αγάπη και φροντίδα!Πάρτε μια γεύση αυθεντικής Πάρου δοκιμάζοντας Αγιοβασιλιάτικα κουλούρια του νησιού, παιδικά μπισκότα φιγούρες ή τυριά με μυρωδικά και τόσα άλλα εδέσματα, που θα ζεστάνουν τις καρδιές και θα δώσουν μοναδικό ύφος στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!

Γιατί τα Χριστούγεννα στην Πάρο διατηρούν ακόμα το χρώμα της παράδοσης!Γιατί οι Άγιες Ημέρες στο νησί είναι μια αφορμή μνήμης και η Πάρος εξακολουθεί να τις γιορτάζει, σεβόμενη την τοπική ταυτότητά της!

Γι΄αυτό και τα Χριστούγεννά της είναι μοναδικά!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos