Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΗΦΗ Νάουσας

17 Δεκεμβρίου 2019 16:50

Ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνος έλαμψε το άναμμα του δένδρου μας στις εγκαταστάσεις του Κ.Η.Φ.Η. ζεσταίνοντας τις καρδιές των μελών και των πολυάριθμων φίλων του.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, όλοι μαζί τραγούδησαν με πολύ κέφι και ζωντάνια Χριστουγεννιάτικα κάλαντα συνοδεία ακορντεόν και μπουζουκιού από δύο μέλη του Κέντρου.

Μεγάλη χαρά σκόρπισαν με την παρουσία τους τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Νάουσας όπου συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους μας επισκέφθηκαν και με τις παιδικές τους φωνές μας έψαλλαν κάλαντα και εορταστικά τραγούδια αγγίζοντας το συναίσθημα όλων μας σε μια τρυφερή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. με τη σειρά τους πρόσφεραν στους μικρούς μας φίλους γλυκίσματα και πρωτότυπα δώρα.

Στην εκδήλωση παρατέθηκε πλούσιος μπουφές και αλμυρά και γλυκά κεράσματα συνοδεία ποικιλίας ποτών που ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους που τα τίμησαν δεόντως.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές για όλους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης. Επίσης παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Μαλαματένιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Παντελής Μπαφίτης, η Κοινοτική σύμβουλος Νάουσας κ. Εύη Αιγινίτη και η σύμβουλος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ιωάννα Μαλάμου.

Οι εργαζόμενοι, οι εξυπηρετούμενοι και τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. Νάουσας «Η ΑΓΑΠΗ», σας εύχονται Χρόνια πολλά Καλές Γιορτές με υγεία, χαρά, δημιουργία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos