Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου 11 Μαρτίου 2020

06 Μαρτίου 2020 17:03

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και


4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικιάς, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Υποβολή αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, για την κάλυψη των αναγκών της Επιχείρησης.
Θέμα2ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Επισκευή εισροών κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και πλήρης καθαρισμός αντλιοστασίων λυμάτων Παροικίας».
Θέμα3ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ημιφορτηγού με καρότσα ανοικτού τύπου»
Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών με τη χρήση μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. έτους 2020.»
Θέμα5ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια οδοντωτών τροχών για λειτουργία με φορτωτή πλάγιας ολίσθησης τύπου BOBCAT »
Θέμα6ο: Έγκριση τιμολόγησης πρόσθετων εργασιών για σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή Σάντα Μαρία Νάουσας.
Θέμα7ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Παροχή υπηρεσιών για την αποκατάσταση βλαβών δικτύου Ύδρευσης.»
Θέμα8ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.
Θέμα9ο: Απόφαση για εκποίηση-απόσυρση παλαιών οχημάτων.
Θέμα10ο: Αίτηση εργαζομένου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών.
Θέμα11ο: Αίτηση φοιτήτριας για πραγματοποίηση της πρακτικής της άσκησης στη Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα12ο: Αίτηση φοιτητή για πραγματοποίηση της πρακτικής του άσκησης στη Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα13ο: Αίτηση από Σύλλογο Προστασίας Ζώων για χορήγηση μειωμένης τιμολόγησης.
Θέμα14ο: Αιτήσεις δημοτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos