Κορωνοϊός: Μπροστάρης στις Κυκλάδες ο Σύλλογος Καμαρών Πάρου στη συγκυρία έκτακτης ανάγκης…

16 Μαρτίου 2020 18:14

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου, είναι ο σύλλογος που πρωτοστατεί στις Κυκλάδες στην συνδρομή άμεσης αρωγής υπό τις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης που διανύουμε εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.


Σύμφωνα και πάντα κατά πληροφορίες μας, το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πάρου κ. Παναγιώτης Κεμπάμπης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, αιτούμενος να παραχωρηθεί ο χώρος του Συλλόγου για την εκεί μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Πάρου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το σχέδιο οργάνωσης του Δήμου, ο τωρινός χώρος στέγασης του ΕΚΑΒ κοντά στο Κέντρο Υγείας, πρόκειται να διατεθεί ως χώρος αναμονής πιθανών ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού.

O Σύλλογος αντέδρασε άμεσα συμφωνώντας χωρίς δεύτερη σκέψη να παραχωρηθεί ο χώρος για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες που επιβάλλουν οι παρούσες συνθήκες για την διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται, ότι είναι ο πρώτος πολιτιστικός Σύλλογος στις Κυκλάδες που ανταποκρίνεται άμεσα σε αίτημα της Δημοτικής Αρχής στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, διαθέτοντας το χώρο του, έναν χώρο που συντηρεί εδώ και χρόνια καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες και έναν χώρο, που αρκετές φορές στο παρελθόν έγινε μήλον της έριδος μεταξύ αντιτιθέμενων τοπικών σκοπών…

Ωστόσο, η έμπρακτη αλληλεγγύη και η ομοψυχία είναι υπέρτερα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε όλοι…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos