Διαδρομή ζωής πάντα στις επάλξεις. Ο Μανώλης Γλέζος μέσα από τα ίδια του τα λόγια στην Πάρο...

31 Μαρτίου 2020 23:44

Στην αγκαλιά της Ιστορίας βρίσκεται πλέον η εμβληματική μορφή του Μανώλη Γλέζου. Ο Έλληνας που έκανε το αγωνιστικό ήθος στάση ζωής διαγράφοντας μια αδιάλειπτη πορεία στις επάλξεις των κοινωνικών αγώνων μέχρι την τελευταία του πνοή, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.


Γοήτευσε ακόμα και τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενέπνευσε γενιές νέων, άφησε παρακαταθήκη σε όλους μας τα διδάγματα μιας πολυκύμαντης ζωής αφιερωμένης εξ΄ολοκλήρου στο "εμείς".

Ο Μανώλης Γλέζος δεν υπέστειλε ποτέ τη σημαία του μπροστάρη και εμπνευστή. Παρέμεινε μέχρι τέλους πιστός σε όσα πρέσβευε και το ηρωικό του ήθος που δεν τον εγκατέλειψε ούτε στιγμή, θα μας συντροφεύει πάντοτε.
Θα μας μπολιάζει με γενναία δύναμη ψυχής και όραμα ώστε να ξεπερνούμε ως έθνος τα κακοτράχαλα μονοπάτια αντλώντας μαχητικότητα και ήθος από το παράδειγμά του.

Δείτε σε βίντεο στιγμές του Μανώλη Γλέζου στην Πάρο και αποσπάσματα από ομιλίες του στο νησί. Το psts.gr αποχαιρετά τον εμβληματικό Κυκλαδίτη ήρωα μέσα από τα ίδια του τα λόγια....

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos