Πανελλήνια προβολή της Πάρου το Πάσχα μέσω του psts.gr! (Βίντεο)

22 Απριλίου 2020 20:03

Και αυτό το τόσο ιδιαίτερο Πάσχα που μόλις πέρασε, το νησί της Πάρου απέκτησε πανελλήνια προβολή διαμέσου ρεπορτάζ του psts.gr.


Συγκεκριμένα, το άρθρο και το βίντεο της ηλεκτρονικής εφημερίδας που αφορούσε στη συγκινητική, Αναστάσιμη καμπανοκρουσία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής που "έσκισε" τη σιγή της νύχτας και την ερημιά τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου, προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής του Πάσχα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Έτσι για μια ακόμη φορά, η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, γίνεται πρωτογενής πηγή ενημέρωσης για μεγάλα μέσα ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας.

Αποδεικνύεται έτσι ότι λόγω του κύρους και της εγνωσμένης αξιοπιστίας της, η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr ανταποκρίνεται στα υψηλού επιπέδου κριτήρια που θέτουν τα μεγάλα ειδησογραφικά δίκτυα ώστε να αξιοποιήσουν ένα τοπικό μέσο ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης.

Η Πάρος έτσι για μια ακόμα φορά, το φετινό, τόσο δύσκολο Πάσχα, έγινε "θέμα" κερδίζοντας προβολή και ανάδειξη σε επίπεδο πανελλήνιο!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos