Πάρος: Πλοία... "courier" καταπλέουν, αποπλέουν, εν ριπή οφθαλμού! (Βίντεο)

28 Απριλίου 2020 20:52

Δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε ιδίοις όμμασι κι αν δεν το καταγράφαμε με την κάμερα! Αν δεν προλαβαίναμε να το καταγράψουμε δηλαδή!


Γιατί τα πλοία ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που φθάνουν στην Πάρο εν μέσω πανδημίας και περιορισμού των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων, μάλλον θέτουν "υποψηφιότητα" για... βραβείο γκίνες αφού ο χρόνος κατάπλευσης και αναχώρησης μετριέται σε δευτερόλεπτα!

Μια τέτοια περίπτωση είναι το πλοίο Hellenic Highspeed που η κάμερά μας "συνέλαβε" στο λιμάνι της Πάρου. To πρωί της Κυριακής 26/4, το πλοίο, χωρίς να ρίξει και να δέσει κάβους, δίχως να κατεβάσει ολόκληρο τον καταπέλτη, προσέγγισε την αποβάθρα, παρέλαβε φορτωτική κι ευθύς αμέσως, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σήκωσε καταπέλτη και απέπλευσε τάχιστα!

Την Τρίτη τώρα 28/4, καταγράψαμε το Hellenic Highspeed, να προσεγγίζει το λιμάνι της Πάρου και να αναχωρεί εν ριπή οφθαλμού μετά την επιβίβαση ενός μόνο ατόμου, ενός αυτοκινήτου και φορτωτικής.

Το ότι θα βλέπαμε πλοία σε ρόλο..."courier" δεν το είχαμε φανταστεί ποτέ!

Τι είχαμε όμως φανταστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν λόγω κορωνοϊού;

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos