1 Μάη 2020 Υψώνουμε και ενώνουμε τη φωνή μας !

29 Απριλίου 2020 15:26

Από άκρη σε άκρη της χώρας, όλοι οι εργαζόμενοι συμμετέχοντας στο κάλεσμα των σωματείων τους, μέσα και έξω από κάθε χώρο δουλειάς , στις 28 Απρίλη υψώνουν τη φωνή και διεκδικούν ότι μέχρι σήμερα τους έχει αφαιρεθεί αλλά λένε και όχι στα σχέδια νέων περικοπών στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα με αφορμή την πανδημία.


Είναι γνωστό ότι σε κάθε κρίση οι συνέπειες φορτώνονται στις πλάτες των εργαζομένων των αυτοαπασχολούμενους των συνταξιούχων της λαικής οικογένειας , αυτό ακριβώς επιχειρείται να γίνει και σε αυτή την υγειονομική κρίση.
Επιβάλλεται να αντισταθούμε, να ενώσουμε και να υψώσουμε τις φωνές μας. Να δράσουμε τώρα !
«Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά»

Είναι το σύνθημα όλων των δράσεων που πυρετωδώς ετοιμάζονται. Όλες οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις πανελλαδικά συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων .
Αφού πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που χρειάζονται, συμμετέχουμε ενεργά σε αυτό το κύμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης γιατί μας εκφράζει απόλυτα αφού καταλαβαίνουμε απόλυτα τα προβλήματα των εργαζομένων ως απόμαχοι της δουλειάς. Τα ίδια ζούμε μετά τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας που τα είχαμε πληρώσει μια ζωή.

Γι αυτό η επιτροπή συνταξιούχων Πάρου Αντιπάρου σε αυτό το αγωνιστικό πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, καλεί να συντονίσουμε τα βήματα διαμαρτυρίας με την ενεργή συμμετοχή σας στη συμβολική δράση που ετοιμάζουμε, την 1η Μάη ημέρα μνήμης και αγώνα.
Μαζί με τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά υψώνουμε και εμείς τη φωνή μας, δεν το βάζουμε κάτω και δεν θα αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα ,η υγειονομική κρίση να μη γίνει μοχλός επιδείνωσης της θέσης μας.

Να καταργηθούν στην πράξη έκτακτες αντεργατικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ψηφίστηκαν εν μέσω της πανδημίας,
ΟΧΙ στο ξεχαρβάλωμα των εργασιακών σχέσεων.
ΟΧΙ σε νέες περικοπές των μισθών και των συντάξεων .
ΟΧΙ στη νομιμοποίηση της διευρυμένης καταστολής προκειμένου να μπουν στο γύψο πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες.
ΝΑΙ στον κοινό αγώνα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Επιτροπή συνταξιούχων Πάρου Αντιπάρου. 25 /4/2020

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos