«Κούκλα» το λιμάνι της Πάρου! Αναδιαμορφωμένο και με μέτρα υγειονομικής ασφάλειας πανέτοιμο για τους επισκέπτες του!

21 Μαϊος 2020 20:23

«Άνεμος» ανανέωσης πνέει αυτή την περίοδο στο λιμάνι της Πάρου! Τεχνικές εργασίες αλλαγής της όψης και της λειτουργικότητάς του βαίνουν προς ολοκλήρωση και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο!

Φρεσκάρισμα, εκτενής αναδιαμόρφωση και ασφάλεια είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τις παρεμβάσεις που έγιναν ώστε ο χώρος του λιμανιού να καταστεί πιο ασφαλής, σύγχρονος, καθαρός, περιποιημένος, μα πάνω απ΄ όλα πιο φιλόξενος για τους χιλιάδες επισκέπτες του.

Κατ΄αρχάς ο μύλος, σήμα κατατεθέν της παραδοσιακής ταυτότητας της Πάρου, βάφτηκε κατάλευκος, το ίδιο και τα πεζούλια και το περίγραμμα από τις ψαρόπλακες που τον απαρτίζουν.

Τα στέγαστρα, δηλαδή ο χώρος αναμονής των προς επιβίβαση στα πλοία επισκεπτών, αναδιαμορφώθηκε, ανακαινίστηκε πλήρως και επεκτάθηκε με παρεμβάσεις υλοποίησης καλύτερων συνθηκών αναμονής για τους ταξιδιώτες.
Τα κάγκελα περίφραξης του χώρου βάφτηκαν και τοποθετήθηκαν επίσης καινούργια, επεκτεινόμενα στο χώρο του λιμανιού.

Επιπλέον, προστέθηκε στο χώρο μια νέα καινοτόμα παρέμβαση που συνίσταται σε διαγραμμίσεις και σημάνσεις, ώστε να διαχωρίζονται οι χώροι των αποβιβαζόμενων από τους χώρους των επιβιβαζόμενων ταξιδιωτών, αλλά και οι χώροι των οχημάτων. Οι διαγραμμίσεις και οι σημάνσεις διαχωρισμού, εντάσσονται στα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που λαμβάνει το νησί της Πάρου λόγω της πανδημίας.

Το λιμάνι άλλαξε επί της ουσίας «πρόσωπο» κι έτσι πιο λειτουργικό και όμορφο, αναμένει τους επισκέπτες της τουριστικής σεζόν, φρεσκαρισμένο και πανέτοιμο.

Τώρα, η πρώτη εικόνα που αποκομίζουν κατά την αποβίβασή τους στην Πάρο οι επισκέπτες και η τελευταία εικόνα που παίρνουν μαζί τους όσοι ετοιμάζονται να ανέβουν στα πλοία της επιστροφής, θα δίνει εφεξής το στίγμα της φιλόξενης υποδοχής και του αξιοπρεπούς κατευόδιου του νησιού, μέσω της πολιτισμένης εμφάνισης που παρουσιάζει η κυριότερη πύλη εισόδου του σε αυτό, δηλαδή το λιμάνι του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos