Εαρινή Αιμοδοσία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου

22 Μαϊος 2020 01:53

Είναι σε όλους σας γνωστή η δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου και Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος.


Έχουμε οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου την δική μας Αιμοδοσία.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων.

Για την αποφυγή συνωστισμού και χωρίς να μειωθεί καθόλου το επίπεδο των κανόνων υγιεινής και μέτρων ασφαλείας, το πρόγραμμα αιμοληψίας έγινε πιο ευέλικτο, διευρύνοντας τις ημέρες και τα σημεία αιμοληψίας. Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Λόγω της επιδημίας COVID-19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας. Καλούμε παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για να στηρίξουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα.

Μένουμε ψύχραιμοι – Δίνουμε αίμα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos