H Κιβωτός του Κόσμου σε Πάρο και Αντίπαρο

01 Ιουνίου 2020 00:30

..Κι αν είναι δύσκολος καιρός για ν΄ αγαπάμε...κι ειν' η καρδιά μας ματωμένη απ' τον καημό...πάρτε κουράγιο απ' την αλήθεια που ξεχνάμε..και κάντε την χαρούμενο σκοπό...."

Και πράγματι, είναι δύσκολος ο καιρός. Είναι δύσκολες οι συνθήκες για όλο τον κόσμο. Αβέβαιο το αύριο. Κανείς δε ξέρει τι θα ξημερώσει. Πράγματι οι καρδιές μας είναι ματωμένες. Αλλά το φάρμακο για όλες τις πληγές, είναι η αγάπη. Η αγάπη που δεν γνωρίζει καραντίνες. Η αγάπη που δεν ιχνηλατείται εύκολα αν δεν τη γνωρίσεις. Γιατί ο ιός της αγάπης κολλάει πολύ εύκολα, διασπείρεται ακόμα περισσότερο και δεν χρειάζεται νοσηλεία για τη θεραπεία του.
Έτσι λοιπόν και σε εμάς. Αυτός ο "ιός της αγάπης" έχει μείνει πέντε χρόνια τώρα στα νησιά μας και δε θέλουμε να φύγει!!!
Και είναι λογικό να μη μπορεί να φύγει αφού έχουν κολλήσει τόσες καρδιές.
Γι αυτό λοιπόν, οι Νεανικές Συντροφιές της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, μαζί με την ομάδα "Αλυσίδα αγάπης για την Κιβωτό", για άλλη μία χρονιά, έχουν τη μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσουν ότι θα φιλοξενήσουν και πάλι στα νησιά μας μία ομάδα παιδιών από την Κιβωτό του Κόσμου.
Μπορεί λόγω της πρόωρης έναρξης των μαθημάτων το Σεπτέμβριο να μη μπορούμε να φιλοξενήσουμε και δεύτερη ομάδα, αλλά παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, με μόνο σύμμαχο τη θέληση και την αγάπη, αλλά και την εμπιστοσύνη για άλλη μία χρονιά του π.Αντωνίου και των υπευθύνων της Κιβωτού, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μία ομάδα 25 περίπου παιδιών μαζί με τους παιδαγωγούς τους, από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου.
Μπορεί να μη δώσαμε τις λαμπάδες που υπολογίζαμε και τις οποίες δίναμε κάθε χρόνο, αλλά αυτές που καταφέραμε και δώσαμε σε όλες και όλους εσάς που πραγματικά θέλατε να πάρετε, ήταν αρκετές για να ανάψουν μία τεράστια φλόγα αγάπης. Το Φως της Αγάπης σας!!!
Με σύμμαχό μας πάντα το ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟΝ και το ANEMOMYLOS TRAVEL, ξεκινάμε από σήμερα κιόλας να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε το πρόγραμμα των "επίσημων καλεσμένων" μας, για το καλοκαίρι του 2020.
Είμαστε σίγουροι ότι με την προσφορά όλων σας, θα εξασφαλίσουμε και ό,τι άλλο απαιτείται, από τα γεύματα των παιδιών, τη μεταφορά τους, τις δραστηριότητές τους, τα δωράκια και τις πολλές εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουμε, ώστε και τη φετινή χρονιά, τα παιδιά να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα νησιά μας.
Κάθε προσφορά, όπως και κάθε ιδέα και πρότασή σας είναι ευπρόσδεκτη, ώστε να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα των παιδιών αυτές τις ημέρες.
Όσες ή όσοι ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε και εσείς σε αυτή τη δράση αγάπης, με όποιο τρόπο και αν επιθυμείτε, ξέρετε πλέον που θα μας βρείτε.
Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε....Για να είναι αυτός ο μήνας, ο μήνας που θα γαληνέψει τις ψυχές μας....!!!

"..Πότε θ' ανοίξουμε μια πόρτα στην καρδιά μας...να νοιώσουμε όλα τα δικά δικά μας...ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή...Ποιος ξέρει αύριο η μέρα τι θα φέρει...κι αν η καρδιά να συγχωράει δεν ξέρει...κι αν θα γενούν πατρίδα μας όλης της γης τα μέρη...Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή.....!!! "

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos