Ανακοίνωση Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Πάρου

03 Ιουνίου 2020 20:30

 

Υπενθυμίζεται στους πολίτες ότι δεκαπέντε μέρες πριν από την ημέρα του Πάσχα και μέχρι 30 Οκτωβρίου ισχύει η κυκλοφοριακή ρύθμιση μικρής


κλίμακας «Περιοδική πεζοδρόμηση δημοτικής οδού (τμήμα οδού από την είσοδο της κεντρικής πλατείας Νάουσας έως τη θέση Τσάρλες) του οικισμού της Νάουσας της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου», σύμφωνα με την 382/18 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Στον πεζόδρομο την περίοδο λειτουργίας του επιτρέπεται κατ' εξαίρεση:

- Όλο το 24ωρο: Η κυκλοφορία και η ολιγόλεπτη στάση των οχημάτων - τροχοφόρων παροχής πρώτων βοηθειών του Ε.Κ.Α.Β., της Αστυνομίας, του Κέντρου Υγείας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Δήμου, των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (Δ.Ε.Η. - Ο.Τ.Ε. - Δ.Ε.Υ.Α.Π.), για την αντιμετώπιση περιπτώσεων επείγουσας ανάγκης.
-Όλο το 24ωρο: Η κυκλοφορία και η ολιγόλεπτη στάση των οχημάτων Α.Μ.Ε.Α.Ι., ασθενών, υπέργηρων και των συνοδών αυτών.
-Η κυκλοφορία και η ολιγόλεπτη στάση των οχημάτων τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και λοιπών καταστημάτων να γίνεται από 07:00 πμ και μέχρι 13:00 μμ.
-Η κυκλοφορία και η ολιγόλεπτη στάση των οχημάτων των επιχειρηματιών του οικισμού, των μόνιμων κατοίκων του οικισμού και των επαγγελματιών να γίνεται από 07:00 πμ και μέχρι 13:00 μμ.
-Τις υπόλοιπες ώρες η τροφοδοσία των επιχειρήσεων και λοιπών καταστημάτων μέσα στον πεζόδρομο θα γίνεται μόνο με ειδικά καρότσια μεταφοράς.
-Η κίνηση στον πεζόδρομο γίνεται με τους ακόλουθους όρους και περιορισμούς:
-Η ταχύτητα κίνησης των επιτρεπόμενων οχημάτων δεν θα υπερβαίνει την ταχύτητα κίνησης των πεζών οι οποίοι έχουν προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση.
-Η όπισθεν κίνηση των οχημάτων πρέπει να καθοδηγείται πάντα από πεζό.
-Απαγορεύονται οι επιτόπου στροφές.
-Η στάθμευση αυτοκινήτου τροφοδοσίας δεν θα παρεμποδίζει την τροφοδοσία άλλων παροδίων.
-Κάθε κάτοχος οχήματος υποχρεούται να αποζημιώσει το Δήμο βάσει προϋπολογισμού της Τεχνικής Υπηρεσίας θεωρημένου από το Δήμαρχο για τις ζημιές που τυχόν θα προκληθούν από την κυκλοφορία και τη στάθμευση του οχήματος μέσα στο χώρο του πεζοδρόμου.
Μετά την αντικατάσταση της χαλασμένης μπάρας στην είσοδο της πλατείας, η οποία θα ξαναλειτουργήσει από 10-6-2020, με νέο κωδικό, όσοι πολίτες και υπηρεσίες ανήκουν στις παραπάνω εξαιρέσεις, καλούνται να υποβάλλουν άμεσα νέο αίτημα [με απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος και δικαιολογητικά για τις περιπτώσεις Α.Μ.Ε.Α.Ι., ασθενών, υπέργηρων, κλπ].
Τα αιτήματα αποστέλλονται: στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο ΦΑΞ: 2284028644.
Λοιπές πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2284051220.

Νάουσα 3-6-20
O αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πάρου Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Κοινότητας Νάουσας
Κουντρομιχάλης Ηλίας Μπαφίτης Παντελής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos