Πάρος: Δείτε ποιες λαμπερές κυρίες της τηλεόρασης συναντήθηκαν για καφέ

29 Ιουλίου 2020 15:36

Και οι τρεις είναι πετυχημένες, λαμπερές και εκτός από την αγάπη τους για την τηλεόραση έχουν και μια άλλη κοινή αγάπη που είναι η Πάρος, στην οποία περνάνε τα καλοκαίρια τους.

Ο λόγος για την Μάρα Ζαχαρέα, την Τίνα Μεσσαροπούλου και την Ζήνα Κουτσελίνη που αυτές τις μέρες ξεκουράζονται και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στο νησί των Κυκλάδων.

Και οι τρεις είχαν μια πολύ πετυχημένη σεζόν και τώρα έχουν αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και χαίρονται τις καλοκαιρινές ημέρες.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και την παρουσίαση, κατάφερε να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού με την ψύχραιμη αποτύπωση της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας και την αντικειμενική, ουσιαστική και άμεση ενημέρωση.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου κατάφερε να μας χαρίσει πολλά αποκλειστικά θέματα τόσο μέσω του "Happy Day" στην τηλεοπτική παρέα του οποίου ανήκει τα τελευταία χρόνια όσο και μέσω του site της, tina'smess.gr.

Με τις τηλεοπτικές της "Αλήθειες" και φέτος η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών και τον Σεπτέμβριο να επιστρέψει για έκτη σεζόν καθημερινά στις οθόνες μας.

Οι 3 τους συναντήθηκαν σήμερα σε γνωστό καφέ του νησιού και ήπιαν παρέα τον πρώτο καφέ της ημέρας ενώ κάτι μας λέει πως και όσα είπαν θα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα οι τρεις γοητευτικές κυρίες της tv φωτογραφήθηκαν παρέα, όμορφες-δίχως ίχνος μακιγιάζ- και χαλαρές.

Η Τίνα δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας:

"Star... power in Páros!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos