Κορωνοϊός: Περιορισμοί αλά Πόρος σε Σπέτσες, Πάρο, Αντίπαρο, όριο 50 ατόμων στις συγκεντρώσεις

14 Αυγούστου 2020 13:28

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό θα ανακοινώσει εντός της ημέρας η κυβέρνηση.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεδιάσκεψης για τον κορωνοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Θα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς μια σειρά μέτρων», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, κάνοντας τη δική του έκκληση στους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προστατέψουν τόσο τους ίδιους όσο και τους οικείους τους.

«Θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Εχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά, παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας».
Τι μέτρα για τον κορωνοϊό θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Νίκος Χαρδαλιάς τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, μέτρα τύπου Πόρου για τα νησιά Σπέτσες, Πάρο και Αντίπαρο και θα μπει πλαφόν 50 ατόμων στην κάθε είδους συγκέντρωση, πάρτι, συναυλία.

Νωρίτερα, μια γεύση για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας η κυβέρνηση είχε δώσει η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

Οπως είπε η κυρία Κοτανίδου, θα αναγγελθούν κάποια μέτρα τα οποία ουσιαστικά θα αποτελούν αυστηροποίηση αυτών που έχουν ήδη ληφθεί. Η κυρία Κοταννίδου άφησε να εννοηθεί ότι θα εξαγγελθούν μέτρα για τον περαιτέρω περιορισμό του ωραρίου στα καταστήματα, χαμηλότερο πλαφόν για τους προσκεκλημένους σε γάμους και βαπτίσεις και κάποιο είδος περιορισμού στον αριθμό των ανθρώπων που συγκεντρώνονται στους εξωτερικούς χώρους, με βάση το μοντέλο του Πόρου

iefimerida.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos