Πάρος: Διαμαρτυρίες πολιτών για την άσχημη εικόνα της παραλίας του Παρασπόρου…

04 Σεπτεμβρίου 2020 20:09

Έντονη είναι η διαμαρτυρία που εκφράζεται τον τελευταίο καιρό από πολίτες της περιοχής του Παρασπόρου σχετικά με τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η άλλοτε όμορφη παραλία του.

Σύμφωνα με τις αιτιάσεις, μετά την κλάδευση των εκεί δέντρων, τα κλαδιά δεν απομακρύνθηκαν με αποτέλεσμα να αναμειχθούν με σκουπίδια. Στην κατάσταση αυτή ελλοχεύει, όπως υποστηρίζεται, ο κίνδυνος τα κλαδιά να πέσουν στη θάλασσα και να αλλοιώσουν την κατάσταση του βυθού.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, είναι η άμεση απομάκρυνση κλαδιών και σκουπιδιών, το χαμηλό κλάδεμα των δέντρων, η ισοπέδωση του χώρου και η τοποθέτηση μικρών κάδων απορριμμάτων στην παραλία.

Οι ενέργειες αυτές καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, οφείλουν, όπως λένε οι κάτοικοι, να γίνουν άμεσα από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία και μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι του Παρασπόρου προτείνουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην πραγματοποίηση των ανωτέρω απαραίτητων εργασιών στην παραλία της περιοχής τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos