1η Πεζοπορία με το Χορευτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου

20 Οκτωβρίου 2020 21:29
Την πρώτη πεζοπορία για την περίοδο 2020-2021, αλλά και μετά την αναγκαστική και μεγάλη διακοπή, θα πραγματοποιήσει το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας την Κυριακή 25/10/20, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς. Ανήκει στην

ομάδα εξορμήσεων με τον τίτλο: "Εξερευνούμε πεζοπορώντας" που διοργανώνει ο Όμιλος, με σκοπό να γνωρίσουμε λίγο παραπάνω σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του νησιού μας.
Σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης μπροστά απ' το σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" στο εμπορικό κέντρο της Μάρπησσας, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Πίσω Λιβάδι και Λογαρά.
Ώρα συνάντησης: 10:45
Ώρα εκκίνησης: 11:00
Αρχηγός: κυρία Μαρία Τριβυζά-Φραντζή
Διαδρομή: "ΞεχωριανήΜάρπησσας και Άη Γιάννης-Πίσω Λιβάδι-Άγιος Νικόλαος-Λογαράς και Θαλασσίτης-παραλιακά Πούντα-Μάρπησσα

Διάρκεια: 1:30 ώρες
Βαθμός δυσκολίας: Μικρός

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών ή και μικρότερης ηλικίας συνοδευόμενα από ενήλικα, Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

--

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos