Καιρός για ….ομπρέλα σε Πάρο και Κυκλάδες! Φθινόπωρο προ των πυλών…

20 Οκτωβρίου 2020 22:34

Ομπρέλες, αδιάβροχα και ίσως ...γαλότσες θα χρειαστούν οι Κυκλαδίτες για να αντιμετωπίσουν το φθινοπωρινό βροχερό καιρικό σκηνικό που «έρχεται» από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Καιρός ήταν μάλλον!

Ημέρα αλλαγής λοιπόν η Τετάρτη όπου στην Πάρο και στις Κυκλάδες θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά ιδιαίτερα στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων μέχρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 – 6 μποφόρ στις Κυκλάδες και τοπικά 7 μποφόρ.

 

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το βροχερό σκηνικό ενδέχεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη 22/10. Έτσι λοιπόν ίσως και την Πέμπτη να υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Δυτικές κυρίως Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 3 – 5 μποφόρ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.

Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο  Σ

as parou100

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos