Πάρος: Τραγωδία. Ο Χρήστος Βλαχογιάννης «έφευγε» από τη ζωή και τα τεστ κορωνοϊού έβγαιναν αρνητικά…

27 Οκτωβρίου 2020 21:35

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του αείμνηστου τέως Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή νικημένος από την νόσο Covid – 19.

H κα. Έφη Βλαχογιάννη, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, ξετυλίγοντας το δραματικό νήμα της προσβολής του πατέρα της από τη νόσο, επισημαίνοντας τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε μέχρι την εισαγωγή του στο νοσοκομείο της Λάρισας από όπου και ξεκίνησε η αντίστροφη πορεία για το μοιραίο.

Η κα. Βλαχογιάννη είπε ότι ο πατέρας της επισκέφθηκε την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό των Τρικάλων η οποία ήταν άρρωστη με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού και η διάγνωση που έγινε από γιατρό ήταν γαστρεντερίτιδα. Δυστυχώς όμως απ΄ότι αποδείχτηκε ήταν κορωνοϊός.

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης, ενώ βρισκόταν στο χωριό, ημέρα Πέμπτη παρουσίασε πυρετό και δύο ημέρες μετά Σάββατο δηλαδή, έκανε τεστ αντισωμάτων για κορωνοϊό το οποίο προμηθεύτηκε από φαρμακείο και βγήκε αρνητικό. Την Δευτέρα το πρωί και ενώ ήταν εμπύρετος με πυρετό γύρω στο 38 για τέσσερις ημέρες, έκανε ιδιωτικά μοριακό τεστ το οποίο είναι πιο αξιόπιστο και την Τρίτη πήρε την απάντηση ότι ήταν επίσης αρνητικό.

Την Τετάρτη και μετά από μια εβδομάδα σχεδόν πυρετού, επισκέφθηκε παθολόγο, του είπε ότι το μοριακό τεστ είχε βγει αρνητικό και όταν εκείνος τον ακροάστηκε του είπε ότι δεν έχει ακροαστικά, ωστόσο επρόκειτο για κάποια λοίμωξη αλλά δεν γνώριζε που. Μετά την επίσκεψη στον παθολόγο, κάνει και πάλι τεστ αντισωμάτων το οποίο βγαίνει και πάλι αρνητικό, ενώ τον επισκέπτεται και πάλι ο ιδιώτης που του παίρνει για δεύτερη φορά δείγμα για μοριακό τεστ. Όντας όμως εμπύρετος για 10 ημέρες, τη Δευτέρα πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου το τεστ αντισωμάτων στο οποίο υποβάλλεται είναι και πάλι αρνητικό.

Το βράδυ της Δευτέρας του κάνουν στο νοσοκομείο μοριακό τεστ το οποίο βγαίνει για πρώτη φορά θετικό. Εν τω μεταξύ, η απάντηση από τον ιδιώτη γιατρό που του είχε πάρει δείγμα τη Δευτέρα για μοριακό τεστ, έρχεται την Τρίτη και είναι αρνητική για κορωνοϊό!

Έτσι λοιπόν, μετά από ταλαιπωρία πολλών ημερών, πυρετό, αλλεπάλληλα τεστ, τόσο αντισωμάτων όσο και μοριακά, ο Χρήστος Βλαχογιάννης διαγνώστηκε με Covid – 19 μέρες μετά την εκδήλωση των συμπτωμάτων με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όπως αφηγήθηκε η κα. Έφη Βλαχογιάννη, ο πατέρας της είχε ζάχαρο, τα όργανά του άρχισαν να υπολειτουργούν μέσα στο νοσοκομείο, έκανε αιμοκαθάρσεις γιατί τα νεφρά του επιβαρύνθηκαν, τα αιμοπετάλια έπεσαν και τελικά μετά από 20 ημέρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή έχοντας δυστυχώς βιώσει μια απίστευτη περιπέτεια αλλεπάλληλων τεστ και χαμένου χρόνου που μπορεί να του στοίχησαν και τη ζωή.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η γιαγιά της και μητέρα του Χρήστου Βλαχογιάννη, απεβίωσε μια ημέρα πριν ο ίδιος εισαχθεί στο νοσοκομείο. Όλοι όσοι ήταν τις τελευταίες της στιγμές κοντά της και τη φρόντιζαν, κόλλησαν δυστυχώς κορωνοϊο, με τον αγαπημένο της γιό Χρήστο να «πληρώνει» το βαρύτερο τίμημα χάνοντας τη ζωή του…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos