Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χ. Βλαχογιάννη

27 Οκτωβρίου 2020 21:06

Το Δ.Σ. της ΟΠΑΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των Παριανών της Αθήνας για την απροσδόκητη απώλεια του τέως Δημάρχου Πάρου Χρήστου


Βλαχογιάννη, που έφυγε από τη ζωή τη νύχτα της 24ης προς την 25η Οκτωβρίου μετά από μάχη τριών εβδομάδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Περιφερειακού Νοσοκομείου Λάρισας, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Έχοντας προηγουμένως θητεύσει σε διάφορα δημόσια αξιώματα, μεταξύ των οποίων και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Χρήστος Βλαχογιάννης διετέλεσε Δήμαρχος Πάρου επί μια επταετία, από το 2007 ως το 2014. Από τη θέση του αυτή, όπως και τις παλαιότερες, διακρίθηκε για το δημοκρατικό του ήθος, το συναινετικό του πνεύμα, τη σεμνότητά του, το βαθύ του ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Πάρου με όρους βιωσιμότητας αλλά και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Για όλους αυτούς τους λόγους υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός σε πολιτικούς φίλους και αντιπάλους αλλά και συνολικά στην κοινωνία της Πάρου. Ο θάνατός του είναι μια πολύ σημαντική απώλεια και συγκίνησε όλη την κοινωνία του νησιού .

Οι Παριανοί της Αθήνας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Νίκος Μαλατέστας

Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Χανιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos