Πάρος - Αντίπαρος: Μάσκες παντού «φέρνουν» τα νέα μέτρα!

30 Οκτωβρίου 2020 21:25

Μπορεί οι «πράσινες» περιοχές στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας να είναι οι λιγότερο επιβαρυμένες επιδημιολογικά στην ελληνική επικράτεια, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα μέτρα που πρόκειται να εξαγγελθούν το Σάββατο 31/10 περιλαμβάνουν αλλαγές προς την αυστηρότερη επιτήρησή τους.

Καθώς ο ιός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα μέρα με τη μέρα, και ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας χρωματίζεται ολοένα και περισσότερο «πορτοκαλί» και «κόκκινος» σημαίνοντας συναγερμό στις περιοχές αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, ο ρεαλισμός επιτάσσει προσπάθεια για «φρένο» της πανδημίας παντού, μη εξαιρουμένων πια και όσων περιοχών έχουν απομείνει «πράσινες».

Σήμερα εξάλλου δυστυχώς, είχαμε τρία κρούσματα σε νησιά των Κυκλάδων, το ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου.

Έτσι λοιπόν στις «πράσινες» ήδη Πάρο και Αντίπαρο, όπως και στις υπόλοιπες «πράσινες» περιοχές του χάρτη, πρόκειται να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού, και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να παραμείνει ως έχει, ωστόσο ίσως επιβληθεί η χρήση μάσκας και στους καθήμενους στα καταστήματα του είδους.

Την εξειδίκευση και οριστικοποίηση των μέτρων θα εξαγγείλει το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάγγελμα που θα απευθύνει προς τον Ελληνικό λαό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
as parou100

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos