×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/simple_image/ergasies-odiko-kiktyo-paros-4-11-20
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Πρόδρομο της Πάρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

04 Νοεμβρίου 2020 16:05

Σήμερα 4 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στον Πρόδρομο της Πάρου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και επίβλεψη από τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Αύριο 5 Νοεμβρίου 2020 θ' ασφαλτοστρωθεί η άλλη λωρίδα του δρόμου για να ολοκληρωθεί η συντήρηση του παραπάνω τμήματος.

Ο Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς δήλωσε :

<<Η εργολαβία που υλοποιείται στο νησί μας αυτό το χρονικό διάστημα ήταν προγραμματισμένη να υλοποιηθεί στις αρχές του 2019 όμως λόγω της νομικής εμπλοκής που υπήρξε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, υλοποιείται με καθυστέρηση ενός έτους.

Η βούληση της Περιφερειακής Αρχής ήταν το έργο να πραγματοποιηθεί άμεσα οπότε οι υπάλληλοι της Δ/νσης τεχνικών έργων Κυκλάδων επικαιροποίησαν την μελέτη, έγινε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού και αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε την ικανοποίηση και την χαρά της υλοποίησης του έργου.

Συνεχίζουμε παρ' όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία να εργαζόμαστε για την υλοποίηση, με την απαιτούμενη βέβαια ιεράρχηση, των σημαντικότερων έργων που έχουν ανάγκη τα νησιά μας >>.

{gallery}ergasies-odiko-kiktyo-paros-4-11-20{/gallery}

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κων/νος Ν. Μπιζάς
Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων
Έπαρχος Π. Ε. Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos