Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο που οδηγεί στην Πούντα της Πάρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

18 Νοεμβρίου 2020 15:09

Σήμερα 18 Νοεμβρίου 2020, ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου από την διχάλα Αγκαιριάς/Πούντας προς την Πούντα μέχρι το σημείο που στρίβει αριστερά προς Κάμπο και Βουτάκο.


Η συνολική ασφαλτόστρωση του παραπάνω τμήματος είναι 1,5 χλμ. μήκος και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εργολαβίας που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με επίβλεψη από τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας.

 

Ο Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς επισκέφτηκε το παραπάνω τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου και ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό της Περιφέρειας για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις και θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα στάδια της παραπάνω εργολαβίας που αφορούν συντήρηση γεφυριών, τοιχίων αντιστήριξης κλπ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos