Κορωνοϊός: Έτοιμα τα ψυγεία φύλαξης και διατήρησης των εμβολίων στην Πάρο!

12 Ιανουαρίου 2021 20:13

Μέρα – ορόσημο η 12η Ιανουαρίου στις Κυκλάδες καθώς από το πρωί ξεκίνησαν με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των κανόνων ασφαλείας, οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Σύρου, της Νάξου και της Σαντορίνης.

Μέχρι στιγμής η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης των υγειονομικών στα Κέντρα Υγείας της Πάρου, της Μυκόνου, της Τήνου, της Άνδρου και της Μήλου, ορίζει οι εκεί εμβολιασμοί να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Στην Πάρο, ήδη έχουν φτάσει τα πρώτα ψυγεία φύλαξης και διατήρησης των εμβολίων, τηρουμένων όλων των προδιαγραφών ασφάλειας.

Συνεπώς, το επιχειρησιακό εμβολιαστικό σχέδιο για την Πάρο αρχίζει να τίθεται σε εφαρμογή, με προτεραιότητα βέβαια τον εμβολιασμό του προσωπικού του Κέντρου Υγείας του νησιού ο οποίος όπως προαναφέρθηκε, περί τα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να έχει εξ΄ ολοκλήρου πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα πάντα με εκπονημένο επιχειρησιακό σχέδιο της πολιτείας, εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν και στα μικρότερα νησιά των Κυκλάδων όπου κι εκεί αναμένεται να φθάσουν εμβόλια.

galaxy tab A7 new

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos