Συγκινητική δωρεά από το Γιάννη Πάριο. Παρέδωσε κλίνες Μ.Ε.Θ. σε Νοσοκομείο του Πειραιά (Βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2021 19:08

Ο τεράστιος καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος, ο ερμηνευτής που τραγούδησε τον έρωτα όπως κανείς άλλος στην Ελλάδα και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία τη λατρεία του για το νησί του την Πάρο, έγινε δωρητής δύο κλινών Μ.Ε.Θ στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.


Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Πάριος πέρασε την πύλη του Νοσοκομείου για να παραδώσει ο ίδιος τη δωρεά των κλινών Μ.Ε.Θ. Τον υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Μεταξά» κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο Αν. Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφάλειας και η παράδοση της δωρεάς έγινε στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκινητική αυτή πράξη ανθρωπισμού από το Γιάννη Πάριο πραγματοποιήθηκε με μέρος των εσόδων από το νέο του διπλό CD «Αχ Αγάπη – Αχ Έρωτα» μαζί με τις εταιρείες ΜΕΒΓΑΛ – ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ/UNIVERSAL – REAL NEWS – E.Δ.Ε.Μ.

Στην παράδοση της δωρεάς παραβρέθηκαν εκτός από τον Γιάννη Πάριο, η κα. Μαργαρίτα Μάτσα (Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ/UNIVERSAL) ο κ. Δημήτρης Παπαδάτος (Διευθυντής Πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ) και ο κ. Βαγγέλης Σπάρταλης (Γενικός Διευθυντής Ομίλου Real Group).

 

 

galaxy tab A7 new

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos