Στοιχεία - «φωτιά» από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Κέντρο Υγείας Πάρου…

13 Ιανουαρίου 2021 20:35

Δεκάδες άτομα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι, πρώην Πρόεδροι του Κ.Υ. Πάρου, καθώς και άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα σε


θέσεις του Κ.Υ., κατέθεσαν στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διεξήχθη στο Κέντρο Υγείας Πάρου με αντικείμενο τις δωρεές του Βελέντζειου Ιδρύματος προς το Κ.Υ. ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για μια περίοδο 18 ετών (2000 – 2018).

Σημειώνεται ότι από τις καταθέσεις προέκυψαν στοιχεία - «φωτιά» τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανώς να οδηγήσουν σε δεύτερο κύκλο Ε.Δ.Ε. ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο η υπόθεση να παραπεμφθεί απευθείας στη δικαιοσύνη.

Το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. θα έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιανουαρίου, το αργότερο στις αρχές Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι Ε.Δ.Ε. «ήρθε» μετά από έρευνα που ξεκίνησε το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας το 2017 κατά την οποία ήρθαν στο φως ευρήματα που ενεργοποίησαν την απόφαση για Ε.Δ.Ε στο Κέντρο Υγείας Πάρου με εντολή του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού.

galaxy tab A7 new

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos