Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΠ

26 Φεβρουαρίου 2021 16:26

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και


4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα1ο: Τροποποίηση απόφασης 91/2020 για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση ΑΤ02 του προγράμματος «Α.Τρίτσης».

Θέμα2ο: Τροποποίηση προγραμματικής Σύμβασης με Δήμο Πάρου για το έργο: «Αντικατάσταση Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κώστου-Παροικιάς»

Θέμα3ο: Έγκριση Μελέτης και Τευχών Δημοπράτησης για το υποέργο «Ολοκλήρωση αντικατάστασης κεντρικού δικτύου Ύδρευσης Παροικιάς από δεξαμενή Αγ. Υπακοής μέχρι δεξαμενή Αγ. Αναργύρων»

Θέμα4ο: Έγκριση τρίτου πρακτικού (αποσφράγιση & έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ».

Θέμα5ο: Έγκριση τρίτου πρακτικού (αποσφράγιση & έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης με τίτλο: «Μελέτες αντλιοστασίων και δικτύων συλλογής και μεταφοράς λυμάτων προς το ΒΙΟ.ΚΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ για την αποχέτευση των περιοχών ΚΑΛΑΜΙ και ΚΡΩΤΗΡΙ».

Θέμα6ο: Έγκριση Μελέτης και όρων διακήρυξης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών με τη χρήση μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. έτους 2021» .

Θέμα7ο: Έγκριση Μελέτης και όρων διακήρυξης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης»

Θέμα8ο: Έγκριση Μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Καυσίμων».

Θέμα9ο: Έγκριση Μελέτης και Τευχών Δημοπράτησης για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου αμιάντου Αγκαιριάς»

Θέμα10ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021

Θέμα11ο: Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021

Θέμα12ο: Αίτηση φοιτήτριας για πραγματοποίηση της πρακτικής της άσκησης στη Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos