Επαγρύπνηση! 8 κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα στην Πάρο

11 Μαρτίου 2021 19:10

Αυξημένα εμφανίζονται τα κρούσματα της νόσου Covid – 19 στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες ασκώντας πίεση στα νοσοκομεία, ενώ οι αριθμοί των διασωληνωμένων συμπολιτών μας και των θανάτων βαίνουν κι αυτοί αυξανόμενοι.

Στην Πάρο τώρα, την Πέμπτη 11 Μαρτίου, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Το δυσάρεστο είναι ότι μέσα στην περίοδο της τελευταίας εβδομάδας τα κρούσματα που αριθμεί το νησί είναι συνολικά 8.

Ακόμα πιο δυσοίωνο ίσως είναι το γεγονός ότι από τις 60 Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας, η Πάρος βρίσκεται στην 20η θέση αναφορικά με τον αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού.

Είναι αναγκαίο να υπάρχει επαγρύπνηση και να τηρούνται τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας από όλους για την αποφυγή διασποράς της νόσου, μιας και τα στοιχεία των τελευταίων ημερών αποκαλύπτουν ότι χρειάζεται αυξημένη προσοχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos