Πάρος: Παρέμβαση Ιατρού Χριστίνας Κάλλους-Δαφερέρα

31 Μαρτίου 2021 15:45

Το ότι ο Δήμαρχος της Πάρου φιλοξενείται σε πρωινές εκπομπές μεγάλης εμβέλειας είναι θεωρώ διαφήμιση για το νησί μας, παρόλα αυτά ενοχλεί. Όπως και όταν αρθρώνει τεκμηριωμένο λόγο, με προτάσεις και ουσία.

Κατ' επανάληψη έχει υποστηρίξει και έχει διεκδικήσει με έγγραφά του προς τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να λειτουργήσει ένας μηχανισμός ελέγχου στις κεντρικές πύλες εισόδου των επισκεπτών προς την Πάρο και όλα τα Κυκλαδονήσια ώστε ο κάθε επισκέπτης που φθάνει σε αυτά να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για τον Covid-19.

Δυστυχώς, την προσπάθεια αυτή επιχείρησαν να διακωμωδήσουν ιδιώτες επαγγελματίες της Υγείας στην Πάρο, μιλώντας για "σύριγγες στον καταπέλτη του πλοίου."

Είμαι βεβαία ότι αυτό που επιθυμούμε όλοι είναι το νησί μας να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με κάθε δυνατή ασφάλεια και να επανεκκινήσει το συντομότερο η οικονομία μας.

Καλό είναι να είμαστε όλοι μας φειδωλοί στις δηλώσεις μας, ιδίως όταν δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση εκτός από ειρωνεία και να σεβόμαστε τον επαγγελματία και τις οικογένειες που ζουν και εργάζονται στο νησί μας.

Η καλόπιστη και υγιής κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Αυτή που ως κίνητρο έχει προσωπικά και επαγγελματικά συμφέρονται ακυρώνει εξ ορισμού τον εαυτό της.

Χριστίνα Κάλλους-Δαφερέρα

Ιατρός - Δημοτικός Σύμβουλος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos