Liftek – Ανελκυστήρες Κυκλάδων και Αναβατορίων ΑΜΕΑ - Ανελκυστήρας Σκάλας με Καρέκλα

22 Απριλίου 2021 19:33

Βασικός στόχος της εταιρείας LIFTEK είναι η στήριξη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, κατανοώντας την επιθυμία κάθε ανθρώπου για ελευθερία και αυτονομία.

Για τον λόγο αυτό αναπτύξαμε το μοναδικό στις Κυκλάδες εξειδικευμένο τμήμα Μελέτης – Εγκατάστασης – Συντήρησης ειδικών ανελκυστήρων ΑΜΕΑ ή ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Τα αναβατόρια σκάλας με καρέκλα που έχουμε επιλέξει είναι κατάλληλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες που παρουσιάζουν οι κατοικίες και τα κτίρια στα νησιά των Κυκλάδων. Είναι κατάλληλα για Εσωτερικούς και για Εξωτερικούς χώρους. Με ειδικό σχεδιασμό για να καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατόν χώρο. Σχεδιασμένα για ευθείες ή περιστροφικές σκάλες, δίνοντας την δυνατότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα να μετακινηθούν σε διαφορετικό όροφο στην κατοικία τους.    

Με γνώμονα ότι οι περισσότερες σκάλες στα νησιά των Κυκλάδων είναι εξωτερικές, οι ανελκυστήρες σκάλας με καρέκλα που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο, βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή, με αδιάβροχο μηχανισμό και διαθέτουν κουκούλα προστασίας από καιρικά φαινόμενα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LIFTEK

  • Τεχνική Υποστήριξη 24 ώρες / 365 μέρες τον χρόνο
  • Ανταγωνιστικές Τιμές
  • Εξόφληση έως 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
  • Μεγάλη Ποικιλία Σχεδίων – Χρωμάτων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Μελέτη Ανελκυστήρα ΑΜΕΑ από έμπειρο Μηχανικό
  • Εγκατάσταση από Έμπειρους και Εξειδικευμένους Τεχνικούς
  • Πιστοποίηση Ανελκυστήρα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Ανελκυστήρες Σκάλας με Καρέκλα ΑΜΕΑ
  • Ανελκυστήρες Πισίνας ΑΜΕΑ
  • Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ
  • Ράμπες ΑΜΕΑ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ

Με στόχο την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία των ανελκυστήρων - αναβατορίων, η LIFTEK προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Σαντορίνη και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, σας παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, προσφέροντας μέχρι και 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ την ΜΕΛΕΤΗ της δικής σας σκάλας

Σύρος (έδρα) ( 22810 77777

Μύκονος       ( 2890 71000

Πάρος             ( 2284 200228

Νάξος             ( 2285 200228

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK και το WEBSITE μας για περισσότερα Νέα και Πληροφορίες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos