«Ποδαρικό» κρουαζιέρας σε Πάρο και Κυκλάδες από τον Μάΐο!

22 Απριλίου 2021 20:03

Στον «χάρτη» των προορισμών τουρισμού κρουαζιέρας, φαίνεται να μπαίνουν δυναμικά αυτό το καλοκαίρι τα νησιά των Κυκλάδων.

Ανεξερεύνητοι παράδεισοι τα περισσότερα όσον αφορά στην προγραμματισμένη θαλάσσια αναψυχή με κρουαζιερόπλοιο, φαίνεται να περιλαμβάνονται τελευταία στις επιλογές των εταιρειών για προσεγγίσεις στα λιμάνια τους και επισκέψεις τουριστών, υψηλών συνήθως βαλαντίων, σε αυτά.

Έτσι λοιπόν, το καλοκαίρι του 2021, η κορυφαία εταιρεία Variety Cruises πρόκειται να προσφέρει προγράμματα κρουαζιέρας στις Κυκλάδες μαζί με τα προγράμματά της για τη Μεσόγειο και τις Σευχέλλες.

Η έναρξη των προγραμμάτων θα γίνει στις 14 Μαίου με επταήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα προς τα ελληνικά νησιά. Η κρουαζιέρα με τον δελεαστικό τίτλο «Jewels of the Cyclades» (Κοσμήματα των Κυκλάδων) περιλαμβάνει προσεγγίσεις στη Σύρο, τη Σαντορίνη, την Πάρο και την Αντίπαρο, τη Φολέγανδρο και την Κύθνο.

Επιπλέον η εταιρεία στις 30 Ιουλίου ξεκινά την κρουαζιέρα «Unexplored Greece» (Ανεξερεύνητη Ελλάδα) με προσεγγίσεις σε πιο εναλλακτικούς νησιωτικούς προορισμούς.

Ένα άλλο πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας, το «Best of Greece and Turkey», θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Αυγούστου με τιμές που θα ξεκινούν από 1995 λίρες.

Σημειώνεται, ότι οι ανωτέρω κρουαζιέρες στον ελληνικό χώρο απευθύνονται σε τουρίστες όλων των ηλικιών ανεξάρτητα από το εάν έχουν εμβολιαστεί. Ισχύει η προϋπόθεση οι τουρίστες να έχουν αρνητικό τεστ για Covid – 19 εντός 72 ωρών πριν την αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos